Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Esteline Beauty Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de epilare progresiv definitiva IPL
30 €
Brand
Epilare definitiva IPL iPULSE i+200
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Epilarea definitiva (distructia permanenta a foliculilor firelor de par in procent maxim posibil de atins, de aproximativ 95%.) este un serviciu care va asteapta in centrul nostru de infrumusetare.Cu totii ne luptam si suferim pentru a scapa de pilozitatea nedorita. Mai mult decat o tendinta, epilarea definitiva este o solutie. La limita dintre medicina si dermato-cosmetica, IPL-ul (lumina intens pulsata) este etalonul esteticii europene actuale. Epilarea, tratamentele de fotointinerire (prin stimularea colagenului cu lumina pulsata), tratamentul acneei si cel al leziunilor vasculare si pigmentare au devenit rapide si ieftine. Ca sa va convingeti de asta, sa primiti raspuns la intrebarile Dvs. si pentru o consultatie gratuita va invitam la ESTEline, iar dupa consultatie va puteti programa la prima sedinta de tratament.

Cum functioneaza?

Aparatul iPulse cu lumina intensa pulsata (IPL) transporta o cantitate mare de energie prin piele pana la nivelul unei tinte, care in tratamentul de epilare este pigmentul firului de par (fototermoliza selectiva). Prin descarcarea intensa de energie la nivelul firului de par, acesta este distrus integral, si radacinala fel, fiind impiedicata cresterea lui. Tehnologia iPulse fuctioneaza la fel de bine pentru diferitele culori de par si nuante de ten. In timpul tratamentului veti avea ochii acoperiti pentru a fi protejati de lumina puternica produsa de aparat. Zona care urmeaza a fi tratata va fi rasa cu doua zile inaintea tratamentului si acoperita cu hidrogel rece chiar inainte de tratament pentru a diminua efectul termic in piele. Este posibil sa simtiti usoare intepaturi/furnicaturi in momentul descarcarii flash-ului luminos.

De ce sunt necesare mai multe sedinte?

Ciclul pilos are 3 faze:

* ANAGENA (CRESTERE)
* CATAGENA (INVOLUTIE)
* TELOGENA (LATENTA)

Tratamentul vizeaza firele de par in faza ANAGENA. Eficienta tratamentului poate fi influentata de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numar foliculi pilosi). Datorita acestor factori, nu se poate preconiza numarul exact de sedinte de epilare necesare, media fiind intre 8 si 10 sedinte. De asemenea, este indicata, anual, cate o vizita de control.

Inaintea tratamentului evitati bronzarea 2-3 saptamani pe zona vizata; in cazul expunerii la soare e indicat sa folositi crema cu factor de protectie UV peste 30.
Preturi: mustata-30eur/sed, axile-60euro/sed, inghinal playboy 100euro/sed.
Lista completa de preturi o gasiti pe www.esteline.ro sau in documentul atasat- fisier alte detalii.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura